Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

84η ΔΕΘ - Salonica Cannabis Expo

Η Salonica Cannabis Expo / 12-15 Σεπτεμβρίου

Τη Salonica Cannabis Expo 2019, τη μεγαλύτερη ετήσια έκθεση κάνναβης στην Ελλάδα, που προσελκύει 300.000 επισκέπτες από όλη τη χώρα και το εξωτερικό, ετοιμάζεται να υποδεχθεί η 84η ΔΕΘ.

H φετινή Salonica Cannabis Expo θα πραγματοποιηθεί στον πρώτο όροφο του Περιπτέρου 2, κατά τη διάρκεια των 4 τελευταίων ημερών της 84ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Οι εκθέσεις κάνναβης δεν είναι κάτι καινούργιο στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο, καθώς υπάρχει έντονο ενδιαφέρον στον τομέα της φαρμακευτικής και βιομηχανικής κάνναβης. Ανάλογες εκθέσεις και συνέδρια πραγματοποιούνται τα τελευταία χρόνια σε πάρα πολλές χώρες και με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων από τον επιστημονικό και εμπορικό τομέα. Οι επισκέπτες είναι χιλιάδες και η απήχηση μεγάλη, καθώς η έκθεση δεν απευθύνεται μόνο σε εμπόρους και επαγγελματίες αλλά και στο κοινό, που έχει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσει αγορές από τους εκθέτες (B2B και B2C).

Σκοπός της Salonica Cannabis Expo 2019 είναι η ενημέρωση για όλα τα προϊόντα και τις καινοτομίες του συγκεκριμένου τομέα σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ παράλληλα γίνονται γνωστά και όλα τα τελευταία επιτεύγματα όσον αφορά την ιατρική, φαρμακευτική και βιομηχανική χρήση της κάνναβης. Η διοργάνωση παρέχει ταυτόχρονα πολλές επενδυτικές ευκαιρίες για κάθε ενδιαφερόμενο, καθώς στην έκθεση συμμετέχουν ξένες εταιρείες με πολυετή πείρα στην αγορά προϊόντων κάνναβης.

www.athenscannabisexpo.com
www.salonicacannabisexpo.com
https://www.instagram.com/athenscannabisexpo/
https://www.facebook.com/AthensKannabisExpo/