Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αρχική σελίδα

Πρόγραμμα Παράλληλων Εκδηλώσεων

10-18/9/2022

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας!

Η 86η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης ολοκληρώθηκε με ιδιαίτερα ποιοτικά και ποσοτικά χαρακτηριστικά αφού υποδέχτηκε περισσότερους από 200.000 επισκέπτες, όλων των ηλικιών, φιλοξένησε τη συμμετοχή των τιμώμενων Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων με εντυπωσιακή επιχειρηματική αντιπροσώπευση και πλούσιες εκδηλώσεις της Αραβικής κουλτούρας, γέμισε τους εκθεσιακούς και συνεδριακούς της χώρους με τις πιο ενδιαφέρουσες ενότητες για την οικονομία και την επιχειρηματικότητα, ενώ διασκέδασε τον κόσμο με ξεχωριστές συναυλιακές βραδιές. 

Παράλληλα, η φετινή διοργάνωση, απέδωσε τη δέουσα τιμή στη μνήμη των 100 Χρόνων από τη Μικρασιατική Καταστροφή με ένα επετειακό οπτικοακουστικό και βιωματικό αφιέρωμα, το οποίο άφησε ισχυρό αποτύπωμα στο συναίσθημα των επισκεπτών.

Η ΔΕΘ HELEXPO ευχαριστεί από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχημένη διοργάνωση, εκθέτες, επισκέπτες, χορηγούς, υποστηρικτές, μέσα ενημέρωσης και συνεργάτες, ανανεώνοντας το ραντεβού για την επόμενη διοργάνωση, την 87η ΔΕΘ, η οποία θα πραγματοποιηθεί 9 - 17 Σεπτεμβρίου 2023.

Περισσότερα
Στιγμιότυπα της 86ης ΔΕΘ

Οργάνωση

Με την αιγίδα

Επίσημη Τράπεζα

Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών

Επίσημος Πάροχος Ενέργειας

Επίσημος Τηλεπ/νιακός Πάροχος

Επίσημος υποστηρικτής 86ης ΔΕΘ

Η μπύρα μας

Official IT Partner

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΗΛΩΣΕΙΣ ΗΑΕ

Τιμώμενη χώρα

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έρχονται δυναμικά στη φετινή ΔΕΘ συνεχίζοντας το θεσμό της «Τιμώμενης Χώρας» και συμμετέχοντας με σημαντικό αριθμό επιχειρήσεων και φορέων.

Η τεχνολογία και οι επενδύσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο της συμμετοχής των ΗΑΕ στο περίπτερο 13 του Διεθνούς Εκθεσιακού Κέντρου Θεσσαλονίκης, όπου θα παρουσιάσουν τους πλέον αναπτυγμένους κλάδους...

περισσότερα
Συναυλίες

Music Events Live

Μάθετε για το αφιέρωμα

THESSALONIKI HELEXPO FORUM 2022

Το HELEXPO FORUM, το οποίο πλέον αποτελεί τη θεσμοθετημένη πλατφόρμα διαλόγου για όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά και οικονομικά ζητήματα της χώρας, θα φιλοξενήσει για τρίτη συνεχή χρονιά την πολιτική και επιχειρηματική ηγεσία του τόπου στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ».

 

περισσότερα

Πρόσφατα νέα

Γνωρίστε τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας

Επισκεφθείτε τη Θεσσαλονίκη


Η δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Ελλάδας σας προσκαλεί να γνωρίσετε τα πολλά της πρόσωπα:
Τη Θεσσαλονίκη της επιχειρηματικότητας, που είναι  εμπορικός κόμβος των Βαλκανίων, της ΝΑ Ευρώπης και της Μεσογείου και έδρα του μεγαλύτερου εκθεσιακού κέντρου της χώρας. 
Τη νεανική Θεσσαλονίκη, που σφύζει από ζωή, χάρη στους 150.000 φοιτητές  που φιλοξενεί. 
Την ιστορική πόλη, που μετράει περισσότερα από 2.300 χρόνια ζωής, όπως μαρτυρούν τα 18 μνημεία UNESCO που βρίσκονται εδώ.
Tην πρωτεύουσα της γαστρονομίας, της χαλαρότητας και της διασκέδασης.

περιηγηθείτε στην πόλη

Χορηγοί επικοινωνίας

Υποστηρικτές υπηρεσιών