Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αρχική σελίδα

7-15/9/2024

88η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης

Η φετινή διοργάνωση της ΔΕΘ θα επικεντρωθεί στις σύγχρονες προκλήσεις για τη χώρα και στους κρίσιμους τομείς της οικονομίας που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητα και την ευημερία των πολιτών δίνοντας έμφαση στα νέα τεχνολογικά μέσα, την καινοτομία και τη βιώσιμη ανάπτυξη. Με τη δυναμική παρουσία των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, τιμώμενη την Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας, τη φιλοξενία πολλών Β2Β και Β2C γεγονότων, αλλά και πλήθος ψυχαγωγικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων για το ευρύ κοινό, η 88η ΔΕΘ κλείνει το «θεσμικό» ραντεβού της με τις χιλιάδες κόσμου που την επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Περίπτερο 13

Τιμώμενη Χώρα Γερμανία

Στη φετινή διοργάνωση της ΔΕΘ, τιμώμενη χώρα θα είναι η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας υπό τον τίτλο-ομπρέλα "made in Germany". Η συμμετοχή της Γερμανίας στην 88η ΔΕΘ, θα αποτελέσει μεγάλη ευκαιρία για την ενίσχυση και εμβάθυνση των ελληνο-γερμανικών πολιτικών, οικονομικών και επιχειρηματικών σχέσεων. 

περισσότεραΜια διαδραστική γιορτή χαράς!

Περίπτερο 2, όροφος

To Hobby Festival έρχεται να εμπλουτίσει τα ειδικά αφιερώματα της φετινής Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης προσφέροντας μια μοναδική ευκαιρία γνωριμίας με τα χόμπι από επαγγελματίες και οργανισμούς, οι οποίοι διαχειρίζονται μέσα και τεχνογνωσία ερασιτεχνικών ασχολιών και δράσης ελεύθερου χρόνου!

περισσότερα

Music events / Συναυλίες

Υπαίθρια σκηνή | Τόξο ΧΑΝΘ

Η ΔΕΘ παραδοσιακά στήριζε τα μουσικά δρώμενα, συμβάλλοντας σημαντικά και για πολλά χρόνια στην ανάδειξη νέων και κλασσικών ακουσμάτων. Τα τελευταία χρόνια, οι καθημερινές συναυλίες της ΔΕΘ προσαρμοσμένες στις νέες τάσεις της εποχής, αναλαμβάνουν την ψυχαγωγία των πολυάριθμων επισκεπτών που συρρέουν για να απολαύσουν κορυφαία ονόματα και σχήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής και όχι μόνο, ικανοποιώντας τις προτιμήσεις όλων των ηλικιών.

Πρόσφατα νέα

Γνωρίστε τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας

Επισκεφθείτε τη Θεσσαλονίκη


Η δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Ελλάδας σας προσκαλεί να γνωρίσετε τα πολλά της πρόσωπα:
Τη Θεσσαλονίκη της επιχειρηματικότητας, που είναι  εμπορικός κόμβος των Βαλκανίων, της ΝΑ Ευρώπης και της Μεσογείου και έδρα του μεγαλύτερου εκθεσιακού κέντρου της χώρας. 
Τη νεανική Θεσσαλονίκη, που σφύζει από ζωή, χάρη στους 150.000 φοιτητές  που φιλοξενεί. 
Την ιστορική πόλη, που μετράει περισσότερα από 2.300 χρόνια ζωής, όπως μαρτυρούν τα 18 μνημεία UNESCO που βρίσκονται εδώ.
Tην πρωτεύουσα της γαστρονομίας, της χαλαρότητας και της διασκέδασης.

περιηγηθείτε στην πόλη

Επίσημοι Χορηγοί - Πάροχοι | 88η ΔΕΘ

Οργάνωση

Με την Αιγίδα

Με την Αιγίδα

Η Τράπεζα της ΔΕΘ–HELEXPO

Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών

Επίσημος Πάροχος Ενέργειας

Επίσημος Τηλεπ/νιακός Πάροχος

Official Data Center / Internet Provider

Official IT Partner

Επίσημος Πάροχος Μετακινήσεων

Επίσημος Υποστηρικτής 88ης ΔΕΘ

Η Μπύρα μας

Επίσημο Αυτοκίνητο 88ης ΔΕΘ

Μεγάλος Χορηγός "Music Events"

Χορηγός Φυσ. Μεταλλικού Νερού