Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αρχική σελίδα

10-18/9/2022

Η ΔΕΘ σε έναν κόσμο που αλλάζει!

Με ορίζοντα τις νέες πραγματικότητες στην παγκόσμια οικονομία, το μεταβαλλόμενο περιβάλλον στους τομείς υγείας και ενέργειας, αλλά και τις καλπάζουσες εξελίξεις στην τεχνολογία, η 86η ΔΕΘ 8-10/9/2022, έρχεται να δηλώσει τη διαχρονική της παρουσία και συνεισφορά στη ζωή του τόπου υπηρετώντας πιστά τον πολυδιάστατο χαρακτήρα της. 

Η φετινή διοργάνωση λαμβάνοντας υπόψη τη σπουδαιότητα της προσέγγισης σε νέες αγορές, υποδέχεται μέσα από τον θεσμό της τιμώμενης χώρας τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δίνοντας την ευκαιρία για ενίσχυση των ιστορικών δεσμών φιλίας μεταξύ των δύο λαών, αλλά και το κίνητρο για περαιτέρω ανάπτυξη των διμερών εμπορικών, επενδυτικών και πολιτιστικών σχέσεων. 

Περισσότερα

Οργάνωση

Με την αιγίδα

Επίσημη Τράπεζα

Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών

Επίσημος Πάροχος Ενέργειας

Επίσημος Τηλεπ/νιακός Πάροχος

Επίσημος υποστηρικτής 86ης ΔΕΘ

Η μπύρα μας

Official IT Partner

Συναυλίες

Music events

Τον παλμό της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας δίνουν οι καθημερινές συναυλίες της ΔΕΘ που περιμένουν τους χιλιάδες επισκέπτες, μικρούς και μεγάλους στην υπαίθρια σκηνή της.

Η ΔΕΘ παραδοσιακά στήριζε τα μουσικά δρώμενα (Φεστιβάλ Ελληνικού Τραγουδιού, Διεθνείς Μουσικές Ημέρες), συμβάλλοντας σημαντικά στον πολιτισμό.

Τα τελευταία χρόνια, οι μουσικές εκδηλώσεις, προσαρμοσμένες στις ανάγκες των καιρών, με τη μορφή συναυλιών και τη συμμετοχή κορυφαίων ονομάτων της ελληνικής μουσικής σκηνής, αναλαμβάνουν την ψυχαγωγία των πολυάριθμων επισκεπτών, καλύπτοντας όλα τα μουσικά είδη και ικανοποιώντας τις προτιμήσεις όλων των ηλικιών

Πρόσφατα νέα

Γνωρίστε τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας

Επισκεφθείτε τη Θεσσαλονίκη


Η δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Ελλάδας σας προσκαλεί να γνωρίσετε τα πολλά της πρόσωπα:
Τη Θεσσαλονίκη της επιχειρηματικότητας, που είναι  εμπορικός κόμβος των Βαλκανίων, της ΝΑ Ευρώπης και της Μεσογείου και έδρα του μεγαλύτερου εκθεσιακού κέντρου της χώρας. 
Τη νεανική Θεσσαλονίκη, που σφύζει από ζωή, χάρη στους 150.000 φοιτητές  που φιλοξενεί. 
Την ιστορική πόλη, που μετράει περισσότερα από 2.300 χρόνια ζωής, όπως μαρτυρούν τα 18 μνημεία UNESCO που βρίσκονται εδώ.
Tην πρωτεύουσα της γαστρονομίας, της χαλαρότητας και της διασκέδασης.

περιηγηθείτε στην πόλη

Χορηγοί επικοινωνίας

Υποστηρικτές υπηρεσιών