Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Αρχική σελίδα

Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης
9-17 Σεπτεμβρίου 2023

Ενημερωτικό έντυπο

 

Σε μια περίοδο μεγάλων ανακατατάξεων τόσο σε εθνικό όσο και σε διεθνές επίπεδο, η ΔΕΘ με διαχρονική συνέπεια στο ραντεβού της κάθε Σεπτέμβριο, έρχεται να παρουσιάσει τις νέες προτάσεις της αγοράς σε θέματα τεχνολογίας, καινοτομίας, προστασίας του περιβάλλοντος, ενέργειας, εκπαίδευσης, νεοφυών επιχειρήσεων και ηλεκτρονικής διακυβέρνησης αντανακλώντας ουσιαστικά, τη σύγχρονη κοινωνικο-οικονομική πραγματικότητα της χώρας.

Στη φετινή διοργάνωση, φιλοξενείται ως τιμώμενη χώρα η Δημοκρατία της Βουλγαρίας - η γείτονα χώρα με την οποία η Ελλάδα συνδέεται με φιλικούς δεσμούς πολλών δεκαετιών - η οποία δίνει το «παρών» στις διοργανώσεις της ΔΕΘ από το 1926 ανελλιπώς, ενώ συμμετέχει και σε αρκετές κλαδικές εκθέσεις της HELEXPO.

Η 87η ΔΕΘ, διατηρώντας παράλληλα ζωντανό τον ψυχαγωγικό της χαρακτήρα, εμπλουτίζεται από πλήθος θεματικών αφιερωμάτων, εκδηλώσεων και συναυλιών που θα προσελκύσουν όπως κάθε χρόνο, το ενδιαφέρον όλων των ηλικιών.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η ΔΕΘ-HELEXPO ενημερώνει πως οι προσκλήσεις που εστάλησαν για την προγραμματισμένη, αλλά αναβληθείσα τελικά, ομιλία του πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, δεν ισχύουν για την εκ νέου προγραμματισθείσα ομιλία του για το Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου.

Με δεδομένες τις έκτακτες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας, αλλά και το ότι δεν υπάρχει τελετή εγκαινίων για την 87η ΔΕΘ, το κοινό της αυριανής ομιλίας θα περιορισθεί μόνο στους παραγωγικούς φορείς. Για τον λόγο αυτό και για να αποφευχθεί τυχόν ταλαιπωρία, μην προσέρχεστε στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι.Βελλίδης» με τις παλιές προσκλήσεις.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων

Κατάλογος Εκθετών

ΔΕΘ Live TV in English

Η Βουλγαρία είναι μία από τις αρχαιότερες χώρες της Ευρώπης.

Τιμώμενη Χώρα - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ

Μια χώρα με στρατηγική θέση, υπέροχη φύση και αξιοθέατα που την καθιστούν ένα εξαιρετικό τόπο τόσο για επιχειρήσεις όσο και για τουρισμό. Πέντε πανευρωπαϊκοί διάδρομοι μεταφορών διέρχονται από τη Βουλγαρία, συνδέοντας την Ευρώπη με τη Μέση Ανατολή και την Ασία. Η Βουλγαρία είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ και αναμένει να ενταχθεί στον χώρο Σένγκεν μέχρι το τέλος του 2023. Αναμένεται επίσης να ενταχθεί στη ζώνη του ευρώ τον Ιανουάριο του 2025, γεγονός που θα δώσει νέα ώθηση στις επενδύσεις εκεί.

Περισσότερα
9 - 16 Σεπτεμβρίου - Περίπτερο 13

Εκδηλώσεις Τιμώμενης Χώρας

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου, 2023 - Συνεδριακό κέντρο ″Ιωάννης Bελλίδης″

Ημερίδα Ελλάδας - Βουλγαρίας

Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑΣ - ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΜΑΤΑΙΩΝΕΤΑΙ 

Πρόσφατα νέα

Γνωρίστε τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Ελλάδας

Επισκεφθείτε τη Θεσσαλονίκη


Η δεύτερη σε μέγεθος πόλη της Ελλάδας σας προσκαλεί να γνωρίσετε τα πολλά της πρόσωπα:
Τη Θεσσαλονίκη της επιχειρηματικότητας, που είναι  εμπορικός κόμβος των Βαλκανίων, της ΝΑ Ευρώπης και της Μεσογείου και έδρα του μεγαλύτερου εκθεσιακού κέντρου της χώρας. 
Τη νεανική Θεσσαλονίκη, που σφύζει από ζωή, χάρη στους 150.000 φοιτητές  που φιλοξενεί. 
Την ιστορική πόλη, που μετράει περισσότερα από 2.300 χρόνια ζωής, όπως μαρτυρούν τα 18 μνημεία UNESCO που βρίσκονται εδώ.
Tην πρωτεύουσα της γαστρονομίας, της χαλαρότητας και της διασκέδασης.

περιηγηθείτε στην πόλη

Επίσημοι Χορηγοί - Πάροχοι | 87η ΔΕΘ

Οργάνωση

Με την Αιγίδα

Με την Αιγίδα

Επίσημη Τράπεζα

Επίσημος Χορηγός Αερομεταφορών

Επίσημος Πάροχος Ενέργειας

Επίσημος Τηλεπ/νιακός Πάροχος

Επίσημος Υποστηρικτής 87ης ΔΕΘ

Η Μπύρα μας

Official IT Partner

Επίσημος Πάροχος Μετακινήσεων

Επίσημο Αναψυκτικό

Χορηγός Φυσικού Μεταλλικού Νερού