Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

85η ΔΕΘ - Cheapart

Περίπτερο CHEAPART Νότια Πύλη (Πλατεία ΧΑΝΘ)

CHEAPART

Ενδυναμώνοντας την επαφή με το έργο τέχνης και τον καλλιτέχνη 

Για 7η χρονιά, η CHEAPART θα υποδεχτεί τους φιλότεχνους και το κοινό της πόλης με τα έργα δεκάδων Ελλήνων και διεθνών καλλιτεχνών στο δικό της περίπτερο μέσα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ. Ο θεσμός της CHEAPART στηρίζει την πραγματική επαφή των φιλότεχνων με το έργο τέχνης και τον καλλιτέχνη. Σε συνεργασία με τη ΔΕΘ - HELEXPO, έχουν δουλέψει μαζί για να διασφαλίσουν την επιτυχή διεξαγωγή της CHEAPART 85η ΔΕΘ και την ομαλή ροή των επισκεπτών.

Η CHEAPART φέτος θα κινηθεί γύρω από τον κεντρικό θεματικό άξονα της 85ης ΔΕΘ «Ελλάδα: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον». Στο πλαίσιο αυτό, οι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν μια ενότητα έργων, τιμώντας τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, την πορεία και τις εξελίξεις της χώρας από το 1821 μέχρι σήμερα.

Η στρατηγική της ΔΕΘ-HELEXPO, του παλιότερου, μεγαλύτερου εκθεσιακού φορέα στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, εστιάζεται σε εξωστρεφή και καινοτόμα μοντέλα όπως αυτό της CHEAPART. Φιλοξενεί τον οργανισμό και την έκθεση που πρώτη το 1995 άνοιξε μια νέα αγορά σύγχρονης τέχνης στο ευρύ κοινό και ανέτρεψε τα ως τότε δεδομένα μιας κλειστής αγοράς, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους να γνωρίσουν από κοντά τον καλλιτέχνη και την δουλειά του, και να αποκτήσουν ένα αυθεντικό έργο.

Τα τελευταία 26 χρόνια, η CHEAPART έχει συνεχή παρουσία στα διεθνή καλλιτεχνικά δίκτυα, παρουσιάζοντας χιλιάδες καλλιτέχνες στο κοινό.


#CHEAPART85TIF
Μέρος του Ευρωπαϊκού Δικτύου CHEAPART

ΔΙΑΡΚΕΙΑ CHEAPART 85η ΔΕΘ
11 – 19 Σεπτεμβρίου, 2021

CHEAPART EVENT ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ
Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου

ΘΕΜΑ ΕΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ
“Ελλάδα: Παρελθόν, Παρόν και Μέλλον”

ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ CHEAPART
Νότια Πύλη (Πλατεία ΧΑΝΘ)

ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ CHEAPART
Λευθέρης Πλακίδας
Γιώργος Γεωργακόπουλος
Φωτεινή Καπίρη
Christian Rupp

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ
Άννα Ανδρουλάκη

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΔΕΘ – HELEXPO AE
ΑΥΣΤΡΙΑΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ