Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
 • ReBrain Greece
  ReBrain Greece

  Το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων διοργανώνει στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ τη διεπιστημονική πρωτοβουλία ReBrain Greece για το brain drain και την ευφυή μετάβαση της αγοράς εργασίας στην ψηφιακή εποχή.

 • Τα αγωνιστικά μονοθέσια οχήματα του Α.Π.Θ. στην 84η ΔΕΘ
  Τα αγωνιστικά μονοθέσια οχήματα του Α.Π.Θ. στην 84η ΔΕΘ

  Αναδεικνύοντας το πολυδιάστατο έργο του σε όλους τους τομείς, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης συμμετέχει για τέταρτη χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και παρουσιάζει στη φετινή Akademia δύο αγωνιστικά μονοθέσια οχήματα των ομάδων του.

 • Ένα νέο, μη επανδρωμένο αερόχημα στην Akademia
  Ένα νέο, μη επανδρωμένο αερόχημα στην Akademia

  Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης παρουσιάζει στο πλαίσιο της Akademia το νέο μη επανδρωμένο αερόχημα με κωδική ονομασία MPU RX-4, στο περίπτερο 14.

 • Χορεύοντας με τις ινδικές παραδόσεις!
  Χορεύοντας με τις ινδικές παραδόσεις!

  Πλούσιες εκδηλώσεις μουσικής,  χορού και δράματος bollywood παρουσιάζει καθημερινά ο βραβευμένος πολιτιστικός οργανισμός Rang Bahar στην υπαίθρια εξέδρα, στο περίπτερο 13.

  Τις μακραίωνες παραδόσεις και την πλούσια κουλτούρα της Ινδίας φέρνει κοντά στους εκθέτες και επισκέπτες της 84ης ΔΕΘ καθημερινά, ο διεθνώς αναγνωρισμένος πολιτιστικός οργανισμός Rang Bahar, που έχει την έδρα του στην πόλη Αhmedabad, πρωτεύουσα του ινδικού κράτους Gujarat.

 • Νέο τεύχος του Exposed in Thessaloniki!
  Νέο τεύχος του Exposed in Thessaloniki!

  Με άρωμα Ινδίας και πλούσια θεματολογία στις σελίδες του έρχεται το νέο τεύχος του Exposed in Thessaloniki, του δίγλωσσου free press περιοδικού της HELEXPO για την πόλη και την Έκθεση.