Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
 • Τα αγωνιστικά μονοθέσια οχήματα του Α.Π.Θ. στην 84η ΔΕΘ
  Τα αγωνιστικά μονοθέσια οχήματα του Α.Π.Θ. στην 84η ΔΕΘ

  Αναδεικνύοντας το πολυδιάστατο έργο του σε όλους τους τομείς, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης συμμετέχει για τέταρτη χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και παρουσιάζει στη φετινή Akademia δύο αγωνιστικά μονοθέσια οχήματα των ομάδων του.

 • Ένα νέο, μη επανδρωμένο αερόχημα στην Akademia
  Ένα νέο, μη επανδρωμένο αερόχημα στην Akademia

  Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης παρουσιάζει στο πλαίσιο της Akademia το νέο μη επανδρωμένο αερόχημα με κωδική ονομασία MPU RX-4, στο περίπτερο 14.

 • Χορεύοντας με τις ινδικές παραδόσεις!
  Χορεύοντας με τις ινδικές παραδόσεις!

  Πλούσιες εκδηλώσεις μουσικής,  χορού και δράματος bollywood παρουσιάζει καθημερινά ο βραβευμένος πολιτιστικός οργανισμός Rang Bahar στην υπαίθρια εξέδρα, στο περίπτερο 13.

  Τις μακραίωνες παραδόσεις και την πλούσια κουλτούρα της Ινδίας φέρνει κοντά στους εκθέτες και επισκέπτες της 84ης ΔΕΘ καθημερινά, ο διεθνώς αναγνωρισμένος πολιτιστικός οργανισμός Rang Bahar, που έχει την έδρα του στην πόλη Αhmedabad, πρωτεύουσα του ινδικού κράτους Gujarat.

 • Νέο τεύχος του Exposed in Thessaloniki!
  Νέο τεύχος του Exposed in Thessaloniki!

  Με άρωμα Ινδίας και πλούσια θεματολογία στις σελίδες του έρχεται το νέο τεύχος του Exposed in Thessaloniki, του δίγλωσσου free press περιοδικού της HELEXPO για την πόλη και την Έκθεση.

 • Indian exhibitors
  Επίσημη ινδική συμμετοχή

  Δέκα χρόνια μετά το 2009, όταν είχε συμμετάσχει για πρώτη φορά στη ΔΕΘ ως Τιμώμενη Χώρα,  η Ινδία επανέρχεται στο επίκεντρο της 84ης διοργάνωσης με ένα νέο ανανεωμένο πρόσωπο.