Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Γωνιά Γαστρονομίας

Γεύσεις Ελλάδας

Για 7η συνεχή χρονιά, πιστή στο ραντεβού της, η πιο «νόστιμη» γωνιά για τους επισκέπτες της ΔΕΘ, η «Γωνιά Γαστρονομίας», η μεγαλύτερη θεματική έκθεση γαστρονομίας στη Βόρεια Ελλάδα, έχει προετοιμάσει μία γιορτή αρωμάτων, χρωμάτων και γεύσεων.

Η έκθεση αναπτύσσεται στο Περίπτερο 4, σε έναν χώρο 600 τ.μ., όπου οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους παραγωγούς και να δοκιμάσουν ποιοτικά προϊόντα, ζωικής και φυτικής προέλευσης, παραδοσιακά και γκουρμέ, από όλη την Ελλάδα: χειροποίητα ζυμαρικά, αρωματικά ελαιόλαδα, σπιτικά αλλαντικά, γευστικές μαρμελάδες και μέλι, γλυκίσματα πρωτότυπα και παραδοσιακά, όσπρια, μυρωδάτα βότανα και αμέτρητα ακόμα προϊόντα από την Ημαθία, τη Μακεδονία, τη Μεσσηνία, την Κρήτη, τις Σέρρες και κάθε γωνιά της ελληνικής γης.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, και καθ’ όλη τη διάρκειά της, θα πραγματοποιούνται μαγειρικές εκδηλώσεις, events και γευστικές εκπλήξεις στον χώρο της υπερσύγχρονης κουζίνας, εγκατεστημένης στο κέντρο του περιπτέρου. Καταξιωμένοι σεφ της σχολής μαγειρικής, ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας Lachef Levi θα είναι παρόντες καθημερινά, συζητώντας με τους επισκέπτες και ετοιμάζοντας πρωτότυπα πιάτα για δωρεάν δοκιμή!

Η «Γωνιά Γαστρονομίας» αποτελεί τμήμα της διαφημιστικής εταιρείας BUTTERFLY communication και διενεργείται σε συνεργασία με τη ΔΕΘ- HELEXPO. Στόχος της διοργάνωσης είναι η έκθεση να αποτελέσει σημείο συνάντησης των Ελλήνων παραγωγών με Έλληνες και ξένους συναδέλφους τους, διευρύνοντας τον κύκλο εργασιών και συνεργασιών τους στον χώρο της γαστρονομίας. Ταυτόχρονα λειτουργεί ως χώρος ανάδειξης, προώθησης και πώλησης των προϊόντων τους στους χιλιάδες επισκέπτες της 84ης ΔΕΘ.