Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
H eduACT στο AKADEMIA: Η εκπαίδευση του μέλλοντος, σήμερα!

H eduACT στο AKADEMIA: Η εκπαίδευση του μέλλοντος, σήμερα!

Από το 2013, το Φιλεκπαιδευτικό Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο eduACT – «Δράση για την Εκπαίδευση» εισάγει νέα εκπαιδευτικά προγράμματα για παιδιά κι εφήβους, με στόχο να δημιουργήσει ένα καλύτερο αύριο με καινοτομία και ποιότητα στην εκπαίδευση.

Κατά τη διάρκεια της εξαετούς θητείας της στον χώρο της μη τυπικής εκπαίδευσης, η eduACT δίνει έμφαση στις νέες τεχνολογίες, τον κώδικα και την εκπαιδευτική ρομποτική, λαμβάνοντας πρωτοβουλίες στον χώρο της σύγχρονης εκπαίδευσης και εφαρμόζοντας νέες, καινοτόμες πρακτικές.

Με όραμα να φέρει την εκπαίδευση του μέλλοντος στο σήμερα, η eduACT δίνει έμφαση στην ισότιμη συμμετοχή όλων των κοινωνικών ομάδων σε προγράμματα που διαμορφώνουν πολίτες με ηγετικά χαρακτηριστικά και κοινωνική ευαισθησία.

Φέτος συμμετέχει στο πλαίσιο της 84ης ΔΕΘ, στην ενότητα της AKADEMIA - Περίπτερο 14, παρουσιάζοντας ενδιαφέρουσες δράσεις και εκπαιδευτικά προγράμματα:

  • Εργαστήρια ρομποτικής & κώδικα
  • Διαγωνισμοί ρομποτικής & καινοτομίας FIRST® LEGO® League (FLL & FLL Jr.)
  • Εθελοντισμός – Κοινωνική προσφορά – Ευκαιρίες στη γνώση για όλους.
  • Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του φετινού θέματος FIRST RISE powered by Star Wars: Force for Change για τους διαγωνισμούς FLL και FLL Jr.
  • FIRST® LEGO® League Open International Thessaloniki - May 2020 Μάθετε περισσότερα στο: https://eduact.org/ & https://firstlegoleague.gr/