Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Ιατρικός Υποστηρικτής: Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Ιατρικός Υποστηρικτής: Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης

Το Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης είναι ο Ιατρικός Υποστηρικτής της 84ης ΔΕΘ,έπειτα από την έναρξη συνεργασίας ανάμεσα στη ΔΕΘ-Helexpo και στον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών.

Η συνεργασία των δύο πλευρών προσφέρει μία σειρά από ιατρικές καλύψεις και προνόμια στους εκθέτες και επισκέπτες, μεταξύ των οποίων η παρουσία ασθενοφόρου επανδρωμένου με διασώστες και ιατρό καθ’ όλη τη διάρκεια της Έκθεσης και δωρεάν ιατρικές εξετάσεις από εφημερεύοντες ιατρούς του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης, εφόσον πραγματοποιηθεί διακομιδή στις εγκαταστάσεις του.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών διαθέτει όλες τις διεθνείς πιστοποιήσεις και μία μοναδική εμπειρία στην κάλυψη κορυφαίων διεθνών αθλητικών, πολιτιστικών, συνεδριακών και λοιπών διοργανώσεων που πραγματοποιούνται στη χώρα μας (Ολυμπιακοί Αγώνες, Delphi Forum, κ.α.).

Στόχος είναι, μέσα από τη μόνιμη συνεργασία της ΔΕΘ-Helexpo «Νοσοκόμα στο Σπίτι» και την υποστήριξη του Ιατρικού Διαβαλκανικού, ο χώρος της 84ης ΔΕΘ να έχει πλήρη κάλυψη και παροχή υπηρεσιών υγείας και πρώτων βοηθειών.