Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Τα αγωνιστικά μονοθέσια οχήματα του Α.Π.Θ. στην 84η ΔΕΘ

Τα αγωνιστικά μονοθέσια οχήματα του Α.Π.Θ. στην 84η ΔΕΘ

Αναδεικνύοντας το πολυδιάστατο έργο του σε όλους τους τομείς, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης συμμετέχει για τέταρτη χρονιά στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και παρουσιάζει στη φετινή Akademia δύο αγωνιστικά μονοθέσια οχήματα των ομάδων του.

Πιο συγκεκριμένα, οι επισκέπτες του περιπτέρου 14 θα έχουν την ευκαιρία να δούνε από κοντά:

Το αγωνιστικό μονοθέσιο όχημα της ομάδας Αristotle University Racing Team Electric - Arist.u.r.t.le., με το οποίο η ομάδα συμμετείχε το φετινό καλοκαίρι στον διεθνή διαγωνισμό Formula Student της Ιταλίας και της Γερμανίας. Στον διαγωνισμό της Ιταλίας, ανάμεσα σε 76 συμμετοχές από όλο τον κόσμο, η ομάδα κατέκτησε την 3η θέση στη γενική κατάταξη, την 1η θέση στο αγώνισμα του Business Plan Presentation, την 3η θέση στο αγώνισμα του Cost, την 3η  θέση στο αγώνισμα της αντοχής και αποδοτικότητας, την 4η θέση στο αγώνισμα της επιτάχυνσης και την 5η θέση στα αγωνίσματα Skidpad και Autocross. 

Το αγωνιστικό μονοθέσιο όχημα της ομάδας Aristotle Racing Team – A.R.T., με το οποίο η ομάδα συμμετείχε φέτος με μεγάλη επιτυχία στον διεθνή διαγωνισμό Formula Student της Ολλανδίας. Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα σε 49 συμμετοχές από όλο τον κόσμο, απονεμήθηκαν στην ομάδα το βραβείο της 3ης θέσης στη γενική κατάταξη, της 3ης θέσης στο αγώνισμα του Design, της 3ης θέσης στο αγώνισμα της αντοχής. Επιπρόσθετα, η ομάδα κατέλαβε την 6η θέση στα αγωνίσματα αποδοτικότητας και επιτάχυνσης και την 7η στα αγωνίσματα Business Plan Presentation και Cost.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τη γενική δράση των δύο  ομάδων από τα μέλη τους.