Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Πρωτοποριακή υπηρεσία off airport check-in

Πρωτοποριακή υπηρεσία off airport check-in

Η Fraport Greece προσφέρει την πρωτοποριακή υπηρεσία off airport check-in για 2η χρονιά στους επισκέπτες της 84ης ΔΕΘ, διευκολύνοντας την άνετη περιήγησή τους μέσα στην Έκθεση.

 Όπως πέρσι, έτσι και φέτος οι επισκέπτες της Έκθεσης που ταξιδεύουν θα μπορούν να κάνουν off airport check-in και να παραδώσουν τη βαλίτσα τους στο περίπτερο της Fraport Greece, στον χώρο Β13, στην καρδιά του εκθεσιακού κέντρου, ώστε να περιηγηθούν στους υπόλοιπους χώρους με άνεση. Επιπρόσθετα, η συγκεκριμένη υπηρεσία τους επιτρέπει να μεταβαίνουν ευκολότερα στο αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης «Μακεδονία», κερδίζοντας χρόνο και στο πλαίσιο των διαδικασιών μέχρι την επιβίβασή τους.

Η υπηρεσία off airport check–in προσφέρεται δωρεάν καθ’ όλη τη διάρκεια της ΔΕΘ σε συνεργασία με τις εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης (ground handling) και τις αεροπορικές εταιρείες.

Η παράδοση των αποσκευών στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπορεί να πραγματοποιηθεί από 12 έως και 3 ώρες πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει το check-in της κράτησής τους και να παραδώσουν τις βαλίτσες τους, με την επίδειξη του εισιτηρίου τους (boarding pass) είτε σε έντυπη, είτε σε ηλεκτρονική μορφή.